Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt och pianoklink

Om nätterna försöker jag
förstå världen

de stunder då jag drabbas
av alltför stark insikt

försvinner gränserna
mellan
verklighet och tidlöshet

bara det mjuka klinket
från pianot


håller kvar mig




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-08 22:59



Bookmark and Share


  walborg
Pianot är som en vän, tycker jag
2014-09-09

  Nanna X
starkt stämningsskapande! får mig att tänka på Crister Enanders "Om natten ringer de döda" som jag just läst ut (om nätterna).
2014-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP