Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att förstå

Om nätterna
försöker jag förstå världen

men ofta drabbas jag
av alltför stark insikt

då löper sorgen ikapp
och jag bländas av
det starka ljuset

om vad jag sett kan jag inte tala









Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-05 02:42



Bookmark and Share


  RitaBrunner
En jobbig sits! :(

2014-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP