Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
meningsskapande i vardagen, var dag, solen går upp solen går ner, ledan byggs upp, ledan bryts ner


Var dag.

uttråkad, ser tråkigt ut, råkade ut för tråkigheter, har tråkigt
lite positiv attityd skulle ju inte skada här
värst vad du ser moloken ut, som en slak, vissen växt, fadd och unken liksom

...

mening i livet är alldeles, alldeles överskattat
att skapa mening i vardagen däremot, hurra!

självhjälp, hjälp mig själv, självet skälver av nöd och rop
så tyst som en mus som smyger på betet
blir rörd till tårar av det lilla skådespelet, vardag, dagens varande
leken och lusten som bankats, hånats och nu snärjer runt och skarpt
kring lemmar, allt mellan innersta kärnan och huden
aj vad det klämmer och skaver

ändå är det så nära det som söks, hela tiden! som ett livets säkerhetsbälte sitter vi fast och vi är så nära...




Fri vers av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 182 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-08-05 15:28



Bookmark and Share


  Marcus Montgomery
jag gillar. påminner mig om att påminna mig. om hur livet är vardagens tillsynes oviktiga små sysslor och umbäranden staplade på varandra.
2014-08-17

    Om
bra
2014-08-08

    Jim Friberg VIP
Kommer verkligen åt!
2014-08-07

    ej medlem längre
Bränns
2014-08-06

    Jag är fan större än Sartre
Slutstycket är briljant. Faktiskt jävligt snyggt, helt enkelt.
2014-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad