Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Strumpa

En strumpa
passar
ena foten

skyddar
själva
roten

mot skav
och skada

när den ska
vandra
sätta av
i trav
i stövelvatten
vada

en strumpa
var är den
andra

ska ena foten
naken
stå

när den andra
gjort sig klar
att gå

blodet
redan börjat
pumpa

den saken
kan väl
vem som helst
förstå

strumpor
bör nog
vara två




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-06 06:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren