Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodi...helgdagskväll i timmerkojan


JAG VÄNTAR PÅ EN MAN

 

(Jag väntar på en "man" från färdvägar vida) Dan andersson
och jag vet att han finns, och jag vet vart han finns

Men tiden den måste nu få bida
för jag väntar så gärna på min älskade prins

Men tiden den måste nu få bida
för jag väntar så gärna på min älskade prins :)

 

 

 

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-06 16:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Orden förmedlar känslan!
2014-08-07

  ULJO
Fin lyrik i gammal fin anda
2014-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP