Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Egenvärde

Hur stort värde
andra
än må fästa
vid din person   

är det
ingenting
om du inte själv 
kan stå för det 

hur värdelös
du än må
anses vara

kan ingen
ta ifrån dig
ditt egenvärde

fall på knä
inför det faktum
att du finns




Fri vers av Petter Wingren
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-07 05:40



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Man behöver älska sig själv innan man kan älska någon annan. Tror jag.
2014-08-07

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om djupet i texten!
2014-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren