Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Autensitet

Ingen kan
förbereda sig
för livet

saknaden
kan ingen
på förhand
studera

förbereda sig
på att inte
förbereda sig
kan dock 
var och en

i vördnad
för livets
improvisatoriska
autensitet




Fri vers av Petter Wingren
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-07 06:48



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Hur förberedd man än tror sig vara, så faller detta när man står in för faktum.
2014-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren