Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RENTVÅDD

 

Städa bort

skiten

i själen

 

efter sådant

jag gjort

men inte

skulle

 

låt såpans

friska talldoft

föra mig

till skogs

 

tvätta mig

med tjärnens

blanka vatten

i stjärnljus

 

och jag

stiger upp

rentvådd

med läkta sår




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-07 17:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra att rensa ut mellan varven!
2014-08-08

  Petter Wingren
En välkomponerad lyrisk rit. Gillar hur strofen med såpa leder vidare in mot skogens djup och höjd, tjärn och stjärn, mynnar ut i uppståndelse.
2014-08-08

  Marita Ohlquist VIP
En längtan att bli fri från det gamla som känna smutsigt och sår som inte vill läka!
2014-08-07

    Jag är fan större än Sartre
Ha, ha, bar så kul att se när någon kommenterar med versaler. Kan det månne tyda på mindervärdeskomplex?

Och texten, nja, du kan bättre.
2014-08-07

  stig wikman
LJUVLIG POESI
ELISABETH.

KRAM Å
STOR APPLÅD.
2014-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP