Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej!

 

 

 

Knackar på dina tankar

vill hälsa på

krama om

dina djupa drömmar

hör de andas

med saknad och längtan

vill tränga in

med min tankekraft

ta plats

se de vandrar runt

i cirklar

 

Öppna dina sinnen nu!

 

Ta död

 

på en meningslös väntan.

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 263 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-08-09 16:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Längtansfull fin text, gillar.
2014-09-01

    ej medlem längre
Fint bildspråk! Känslofyllt behagligt med vilja.
2014-08-13

  ResenärGenomLivet VIP
Meningslös väntan är inget att ha...fint skrivet om att dela det som är livet...
2014-08-11

  Lars Hedlin
Så fin i text och ton..kram!
2014-08-10

  Lehva VIP
Viljestarkt och längtansfullt. Mycket vackert:-)
2014-08-09

  wildah
Tycker om dina ord!
2014-08-09

    ej medlem längre
En underbar text!
2014-08-09

  Teresia Ridell
Sköna ord, i skön rytm. Gillas !
2014-08-09

  mickech
Du leker så vackert och ömsint med orden, bra!!
2014-08-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra diktat om väntan, som tär.
2014-08-09

    J. Herward
Lekfull, svepande rytm och rim.
2014-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One