Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett plågsamt djur


Människan

Människor som tror sig veta
människor som vet hur allt ska vara
människor som slår sig fram
bland giftig luft och dålig smak
bara för att få en bit av allt

Människor som tror på allt
människor som tror på övermakt
människor som åker allt på Gröna Lund
bland sött och salt
för att få bli en del allt

Människor som inget kan
människor som letar aluminium
människor som har gett upp
ett under hur de kan få luft
för att de inte orkat kan

Människor med känslan kvar
människor som knappt idag behövs
människor som inget vet
instängda i sin planet
för att de tänker lite grann

Människan ett plågat djur
en girig liten lustig figur
lättlurad om det krävs
lata djur som inte behövs




Fri vers av Valentinicklas
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-08 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valentinicklas