Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så krånglig människan kan vara.


Bjudaren & bjudarens vän

Bjudaren och bjudarens vän:

- Vill du ha någonting?
- Bjuder du?
- Ja då!
- Okej. Tack!
- När ska du själv bjuda?
- Ja, jag bjuder gärna men har inte råd just nu.
- Men bjöd du inte då?
- Jojo, visst! Det är bara ta något för all del!
- Ja, okej... Tack!

Bjudaren har i baktanken att: "Bjuder jag så kanske min vän bjuder mig nästa gång..."

Bjudarens vän tänker: "Oj, vad ska jag bjuda tillbaka sen?!"

Antingen bjuder man eller så bjuder man inte. Eller?

Det finns annat att bjuda på som inte kostar ett öre!

Till exempel sig själv!

Det är för mig det bästa man kan bjuda på!






Fri vers (Fri form) av Valentinicklas
Läst 239 gånger
Publicerad 2014-09-10 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valentinicklas