Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

8/8

Gulnande grönska;
hösten tar sig tidigt ton

- vemodssymfoni




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-08-08 09:59



Bookmark and Share


  ULJO
Fin övergång till höstens språngbräda
2014-08-11

  Minkki VIP
en lisa att läsa - enkelt, klart
2014-08-09

  Gunnel Eriksson VIP
Just så känns det nu!
Bra haiku!
2014-08-09

  louisegirl
Jaa det är allt vemodigt när hösten närmar sej..

Fint skrivet!
2014-08-08

  Per "Läsaren" Sörqvist
Den var på prick
2014-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP