Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusning

 

Mänskorna började hjälpa varandra

kommunicera och stötta varandra

Det ljusnade och klarnade

när egona slutade att dyrkas.



          




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-08 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP