Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I detta NU


Sommarkvällen leker i vågskvalpet.
Lukten från havet, några måsars skri
och doften från grillen ger stämning.

Trubaduren spelar på våra minnen,
klassiker och nostalgi.

Nynnar med, klappar takten
och vaggar rofyllt.

Det är sommar.

Det är nuet
som talar.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-08-08 22:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härligt...som en vacker tavla...
2014-08-11

  Marita Ohlquist VIP
Underbart!
En kväll att lägga i minnets arkiv!
2014-08-10

  anits VIP
Så fint skaldat om en underbar
sommarkväll!
2014-08-09

  Ingrid Trolle
Vilken skön
svensk sommarkväll
du beskriver.
Eja vore man där!
2014-08-09

    ej medlem längre
Ljuvlig sommarkänsla.
Fint beskrivet!
2014-08-09

  Lärling
Härlig sommarkväll!
2014-08-09

  Palett
Härlig ögonblicksbild ! Du beskriver stämningen -- man känner takten, tångdoften, underbart !!
2014-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP