Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan förbundna ögon

Jag klädde av mig allt
plockade av varje kronblad
jag ville finna min egen

kärna

jag begick ett allvarligt brott
och berövades friheten

för att se mig själv
utan slöjor

slutligen tog jag av betraktaren
hennes ögonbindel
för att hon skulle se mig
utan förbundna ögon

jag ville försäkra mig om
att jag verkligen fanns till




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-09 16:21



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
Ja! Att finnas till är väl att synas - och göra sig sedd - av andra?
2014-08-10

  Gawain VIP
Snyggt och fullt av nyans, smakfullt!
2014-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP