Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Ormens testamente

Ormens märke

sista
rörelsen

innan tungt
däck

stansade 
stämpeln
i vägbanan

ormens märke

sista
dansens
kroppsminne
och testamente:

mitt märke
outplånligt

på näthinna
och vägbana

minns 
på botten
att du en gång
var orm




Fri vers av Petter Wingren
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-09 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren