Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Hushållsnära

Hushållsnära
alienation
diska
diska
laga
laga
tvätta
tvätta
trösta
trösta
städa
städa
diska
diska
ska
ska
ga
ga
ta
ta
sta
sta
da
da
a
a
henbladet
hade som
första sides rubrik
HEN DISKADE
försäjningssiffrorna
gick upp
så in i
baljan




Fri vers (Modernistisk dikt) av Petter Wingren
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-09 22:49



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken bedrift! Ironisk och rolig text.
2014-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren