Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Problemlösarställning.

Vill ha något/någon
ruska tag i mitt kaos och skapa ordning.
Vill ha det omöjliga serverat/reserverat
för mig.

Alltid detta drömmande
om byggande av något/någon
beständig.

Jag har sökt i det vilda
funnit flera gånger efter annan
men det vilda har intagit mig
och lagt mig i problemlösarställning.

Är det en vän av ordning jag vill beställa,
en uppfostrande kärlekspolis
som jag kan dyrka i mitt hems inre altare?

Den evigt borttappade pusselbiten
imploderar varje gång
något/någon föds.

En kopia av vårt sanna jag
nergrävt som en dammig skatt
långt bortom tid och rum.

Jag önskar mig stiltje varje sekund av storm
och njutning i form av naturkatastrofer.
Ingen rim och ranson eller pardon.

Allt är redan här överallt och hela tiden,
den tanken betyder död
åt förnyelsebarheten.

Resursfördelning av kärleken, jag ber.




Fri vers av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-10 15:59



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar i sin fleuviala antoning gällande både innehåll, känsla som ord
2014-08-13

    ej medlem längre
Fantastiskt fint!
2014-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad