Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frigörelse


Hon har lite svårt att
rätta in sig i ledet.

Neg hon kanske för djupt
med rosett i håret.

"Ja", sades fler gånger än "nej".

Nu säger hon vad hon vill.

Trillar runt med orden
som är hennes egna

och njuter friheten.








Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-08-11 11:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-08-13

  Lärling
Underbart!
2014-08-12

  Carina Bendix
Bra beskrivet. De som varit hårdast hållna som barn har störst behov av frigörelse.
2014-08-11

  Ingrid Trolle
Så ska det vara!
Mycket bra!
2014-08-11

  anits VIP
Bra, att få vara självständig!
2014-08-11

    ej medlem längre
Bra att tänka självständigt och säga vad man tycker.
Friheten är viktig att värna.
2014-08-11

  Marita Ohlquist VIP
Härligt att utveckla sin självständighet!
2014-08-11

  Angel of love
Besitter sin äkta styrka.
2014-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP