Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fartvinden

I sensommarmörkrets
lövfladder
gick jag långa sträckor
och cyklade

så nära fartvinden
jag nånsin vågade

med ögon gröna
har jag aldrig skytt
mörkret

men cykeln var barnblå

ljuskäglan från lyktan
framför mej
och vinden
hagvägar, skogsstigar och sten
grusvägar som aldrig tog slut

av nattbadet
rördes mareld upp




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-12 00:37



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Lövfladder och barnblå! Härliga ord på en skön cykeltur.
2014-08-14

  Anya VIP
Vacker cykeltur du tar mig på. Jag har aldrig sett marelden, hoppas jag får det någon gång. Tycker om ordet lövfladder. Så talande!
2014-08-12

  Nanna X
så vackra färger,mättade av sensommar!
2014-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP