Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek.

Kärlek är en underbar känsla
när vi båda känner samma sak.
Kärleken gömmer sig i leendet
som vi delar.
I fingertopparna som nuddar varandra
på promenaden.
I skrattet och glädjen
som gör att vi skimrar.
Kärleken finns sig i tankarna
när vi saknar varandra.
Kärleken gömmer sig i allt vi gör
för vi älskar varandra.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 449 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-08-12 00:45



Bookmark and Share


  Lärling
Mycket fint!
2014-09-06

  Bo Himmelsbåge
En mycket fin sammanfattning av begreppet Kärlek...!

Önskar att ALLA fick uppleva detta!
2014-08-19

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert skrivet...
2014-08-13

  Eva Helene VIP
Vackert, visst är det så!
2014-08-13

  anits VIP
Så fint och kärleksfullt!
2014-08-12

  walborg
Underbar läsning
2014-08-12

  Lars Hedlin
Underbart!
2014-08-12

    ej medlem längre
Dina vackra ord berör hjärtat.
2014-08-12

    ej medlem längre
Jättefin denna, alla borde få känna så..
2014-08-12

    ej medlem längre
För mig är kärlek en underbar känsla oavsett vad någon annan känner.
I övrigt en fin text som andas kärlek
2014-08-12

  ULJO
Underbart skrivet om detta sköna tillstånd. KÄRLEK.
2014-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP