Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kan vara svårt att välja, att ta sina fighter eller kapitulera. Kan också vara så att man bara fått nog och vill orka annat. Frågan är om man kanske måste bemöta det som berör för att kunna utvecklas. Eller så är det bara alldeles för mycket intryck


Att inte mötas.

Att inte bekräfta,
är en form av bekräftelse.

Ignorans ,
som att välja att inte se.

Vända ryggen till,
uttrycker din rätt att lämna.

Kraftfulla metoder,
till tomhet eller förverkligande?





Fri vers av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-12 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad