Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckofylld av rus


Jag vill älska hela natten
fånga månen rund och ystad

jag vill plocka stjärnorna från valvet
stoppa in i fickan i min blus

jag vill hungra efter livet
känna pulsarna som brusa

jag vill plocka rosorna de röda
känna böljedansens sus


När sen natten föder dagen
är jag lyckofylld av rus.







Bunden vers av Alva Johnsson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-08-12 23:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte fint!
2014-08-14

  ResenärGenomLivet VIP
Riktigt härligt skrivet...du får verkligen fram känslan...
2014-08-13

  Maj-Lis VIP
Så vackert du skriver
2014-08-13

  Marita Ohlquist VIP
Underbara du!
Så fint du beskriver kärleken med mjuka fina ord.
2014-08-13

    ej medlem längre
Vackert diktat, flyter fint i stroferna.
2014-08-13

  anits VIP
Så fint skaldat!
2014-08-13

  Ingrid Trolle
Så vacker, så
full av liv.
Stark närvaro
2014-08-13

  M M Mannheim VIP
Det låter skönt för dig! Du kan klä in erotik i din dikt utan att det märks. Läsaren får bara känslan av det.
2014-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP