Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blyerts hjärtan

Hela skrivboken är fylld av dom
Från topp till botten
Sida till sida
Små grå hjärtan i blyerts
Dom visar min kärlek och avgudan
"Till min älskade" står det på sista sidan
Min älskade vet inte att jag existerar
Men det spelar ingen roll
För mitt hjärta bryr sig inte
Jag kysser sista sidan med mina röda läppar
Röda av min Mammas läppstift som jag smetar på i skolan
Bara för att
"Till min älskade"
Till
Min
Älskade




Bunden vers (Annat versmått) av AnnieBrown
Läst 305 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-13 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnieBrown