Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskling

Du är min älskling
Du rör vid allt och det blir guld
Dina ögon har en magisk kraft
Som får alla att älska dig




Prosa av AnnieBrown
Läst 208 gånger
Publicerad 2014-09-06 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnieBrown