Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnor

Ensam sitter jag
Observerar stjärnorna
I all dess skönhet
Det gör ont i mig
Tystnaden
Och känslan av att vara ensam
Borta från allt och livet
Rymma bort från stressen
Och lägga ner min börda




Prosa av AnnieBrown
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-14 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnieBrown