Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlorare

Vi trodde att vi alla var så viktiga
Vi alla trodde att vi var vinnare
Att vi skulle få allting
Men i slutet var vi alla förlorare




Prosa av AnnieBrown
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-07 16:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Synden gör människan till en förlorare.
Men det finns möjlighet att gå från minus till noll och från noll till plus. Att bli inte bara en vinnare utan en övervinnare. Jesus erbjuder oss den nåden.
2014-09-07
  > Nästa text
< Föregående

AnnieBrown