Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Trafikvett

Det borde
vara krav
på körkort

för livet

att vi 
håller
oss på
vår sida
av vägen

anpassar
farten efter
begränsning
och väglag

ger våra
medtrafikanter
utrymme

kör om
endast när
sikten 
är god

tar hänsyn
till signaler
och vägmärken

gör tydliga
tecken
vart vi
är på väg

läser av
komplicerade
samband 
av rörelser
och hastigheter

det skulle
inte förslå
med ett
körkort

det krävs
trafikvett




Fri vers av Petter Wingren
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-13 18:37



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Kanske inte ens det hjälper. Känslor har ofta inte så mycket vett. Bara rusar iväg.
2014-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren