Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sensommarkväll

Ljummen är vinden
i sensommarkvällen.
Stilla lägger sig skymningen
runt mitt hus.
Dagen behöver vila
och vi med den.
På himlen vakar månen
ljus trygg och underbar.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-08-13 22:35



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Mycket vacker är din sensommarkväll
2016-04-12

  Lars Hedlin
Så vackert!
2014-09-05

  Chawa VIP
Det sprider sig en varm trygg känsla i mitt inom... Skönläst liten pärla!
2014-08-26

  Katinka VIP
Underbar vilsam skön känsla
2014-08-14

    ej medlem längre
Vackra ord som sprider känslor av värme och trygghet.
2014-08-14

    ej medlem längre
Jättefint beskriver du en skön känsla..
2014-08-14

  Ljusletaren
Mmmm så skönt/ kram
2014-08-14

  anits VIP
Så fint och stämningsfullt skaldat!
2014-08-14

  Palett
Fin stämning i din text !
2014-08-13

  ULJO
njutbar läsning i sommarkvällen
2014-08-13

  ResenärGenomLivet VIP
Njutbart...
2014-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP