Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
makten är orättvis men den finns i oss alla att användas gott


Så fel.

fullkomligt förstående inför behovet av att
skuldbelägga
jag ifrågasätter bara grunderna

vems fel är det egentligen?
att vi inte alla får plats

hur kan det finnas så mycket ovilja till förmåga?
ingen vill väl vara utan sammanhang och
ingen är utan behov

se bortom det monetära behovet!
se människans naturliga kamp till
samvaro och viljan att hjälpa
till
varandra

vara en del av
den som tycks stå utanför är inte den du tror

de som belastar är inte
de lätta individerna
märkta med skam och utanförskap

du ser aldrig den som egentligen bär skulden
hen är för stor, utanför marginalerna
bortom landets gränser
endast med granskning av dess oförrätter
uppslagna i ansiktet på de blinda som pekar finger
åt fel håll
kanske vi kan sticka hål på det tomma kapitalet




Fri vers (Fri form) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-14 07:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad