Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick en underbar kommentar av Rita Brunner här på Poeter.se om en livslång låga i en relation. Den inspirerade mej.


Svårt att släcka


Den flammar het och farlig
vill ha syre för att inte falna
slukar allt på sin väg.

Så skymtar vardagen och tristessen
som ibland får den att helt dö ut.

Om inte, gräver den sig ned under mossan
ligger och pyr, svåråtkomlig för dem
som vill försöka släcka.
Och kan stundtals flamma till,
bli till värme och njutning.

En riktigt skön mysig
brasa att njuta i sena natten.
(läs gärna på äldre dar)





Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-14 14:30



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det ska mycket till för att släcka den lågan...
2014-08-18

  anits VIP
Mycket bra skrivet om kärlekens låga!
2014-08-15

  Fem hjärtan VIP
Så bra..ja kärlekens låga är svår att släcka..:)
2014-08-14

  Lars Hedlin
Just så mycket bra!
2014-08-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om kärlekens låga!
2014-08-14

    ej medlem längre
Den går säkert sin egen väg trots försök att styra.
2014-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP