Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

razorbladekonst

razorblade gör ont...
skapar röda mönster på blek arm
som ett skräckkonstverk
där armen får ta stryck
svedan
skammen
och de förbipasserandes blickar av avsmak
eller kanske tillochmed medlidande
konstverk utan egen vinning
suicidedate,ger det kärlek?
djup oskyldig kärlek?
eller ger det bara mer tomhet?
mer förakt?




Fri vers av Lelia
Läst 240 gånger
Publicerad 2006-03-31 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lelia
Lelia