Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens poet

hon sitter och spelar på en violin
i nattens silkesmjuka lugnhet
spelar för skogens alla väsen
för månen
för alla de små stjärnorna
hon är nattens poet
lika vacker som en ängel
skygg som en hind
smal som en vidja
hon sjunger om livet
om döden
om kärlekens oförstörbara kraft
hon är som smärtlindrande tabletter
helar det som gör ont




Fri vers av Lelia
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-04-09 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lelia
Lelia