Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågetecken!

För det första trodde jag du inte brydde dig.
För det andra trodde jag att du inte kom ihåg mig.
Så jag blev förvånad då du hörde av dig
och sa att du tänkte på mig, för att du är nu på
samma plats som vi var på, en gång i tiden.

världen är en liten plats .. och det händer ...

att jag trivs ibland.




Fri vers av Lelia
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-06-02 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lelia
Lelia