Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Offer - förövare

Offer
förövare

spel
av vågor

svallvågor

förövaren
gömmer sig
bakom
offerrollen

offret
döljer sig
bakom
förövarrollen

det hårda
ansiktet
gråter

det tårfyllda
triumferar




Fri vers av Petter Wingren
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-15 09:06



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Mycket svart!
Mycket fint diktat.
Inte minst tänkvärt om offer/offerroll och förövare/förövarroll.


2014-08-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Komplicerade frågor som jag av naturliga skäl funderat på åtskilliga gånger. Varför får inga svar.
2014-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren