Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ridå i svart

jag strör
regnbågskross över rummet med de två
älskande, de som river upp
långa, svartröda sår längs varandras kroppar
och inte ser på varandra en enda gång,
utan bara fortsätter
böja sina huvuden in mot bröstet
och försöker bita sig
längre in i halsen
för att få tag i orden som kedjar fast dem
vid varandra




Fri vers av gultparaply
Läst 692 gånger
Publicerad 2006-03-31 19:54



Bookmark and Share


    Cronopio
Regnbågskross är ett grymt ord. Och bilden av de två, som någon slags Oroborous, är mycket mäktigt. Imponerande bildspråk.
2006-04-09
  > Nästa text
< Föregående

gultparaply