Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Parkeringsplats

Svårt
att hitta
parkeringsplats

sin fyrkantiga
ruta

dom borde
vara runda
och bananformade

så en 
helikopter
en Saab 
ett flygande
tefat
en vänstervriden
husbil

kunde trivas
tillsammans

var ska jag
annars parkera
mitt leende

mitt skallben
min handduk

utanför IKEA?




Fri vers av Petter Wingren
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-16 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren