Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
visuell analog skala, mäter älskvärdhet relaterat till svagheter och misslyckanden


Kärleks VAS.

Alla är vi mer eller mindre älskade
eller oälskade
(vart på skalan placerar vi oss idag?)

Alla är vi offer och förövare
mer eller mindre
(roller är ombytliga, det handlar om perspektiv)

Alla har vi olika självinsikt relaterat till ovanstående
och erkänner det i olika grad
(-Hej, jag heter______ och är______
/vänligen fyll i sanningsenligt)

Vissa förnekar, vissa bejakar
(vita, svarta lögner läggs på hög,
eller bekräftelseprostituerar sig)

Förnekelse och uppdämda känslor
kan vara tungt att bära eller förvalta

(akta så du inte tappar tyngden på tårna bara,
dina egna eller andras)




Fri vers (Fri form) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 205 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-08-16 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad