Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärlekshistoria!


ATT ÄLSKA

Likt en vind stormade du in.
Vacker både innanför och utanpå.
Åh älskling! Omjag ändå vore din.
Dina kyssar smakade smultron träda på en tråd.
Dina ögon glittrar.
Din mun är så vacker att kyssa så.
Du är en ängel i vitt.
Du! Le mot mig.
Jag är kär, fruktansvärt kär.
Du är den kvinna som jag har drömt om.
Du tände något hos mig.
Du tände en åtrå i min kropp.
Jag har aldrig känt så.
Min ängel, mitt allt.
Min kärlek är så stor.




Fri vers av avarten
Läst 189 gånger
Publicerad 2014-08-17 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

avarten