Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sårad person.....


DU

Du sårade mig med ord!!
Var det meningen?
Jag kände mig kränkt!
Du skrattade!
Ville du såra mig?
Ville du att jag skulle gråta?
Jag grät i min ensamhet!
Jag grät för orden som du sa!
Kan jag förlåta dig?
NEJ!! Jag tror inte det!
Du sårade mig så svårt!
At jag aldrig kan glömma!
Glömma det som du sa!!
ALDRIG!!!




Fri vers (Fri form) av avarten
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-09 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

avarten