Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En katt!!


KATTEN

jag har en liten katt,
han är min dyrbaraste skatt.
En katt som leker och hoppar omkring.
En katt full utav glädje.
En katt som jag kan busa med.
Katten betyder allt.
Min dyrbaraste skatt!!!




Fri vers (Fri form) av avarten
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-09 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

avarten