Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En doktor som lurade mig!


DOKTORN

du har en guppande rumpa!
Inget hår på din skult och inget hår någonstans på din kropp.
Vem är du DOKTORN?
Jag som undrar är nyfikna råttan!
Du ser så sexig ut när u kommer vaggande gående i korridoren.
Du har bara ett uttryck i din vokabulär och det är - vänta!
Varför ska man vänta när man kan göra det på en gång?
Den frågan vågar man inte ställa till dig för då blir du ursinnig!
Vem är du som kallar dig för min DOKTOR?
Vem är du som person?
Människor omkring dig säger att du är en snäll och omtänksam person!
JAG VET INTE!!!
Du gav mig pengar till mat en gång men jag vet att du gav mig pengar för att du ville bli av med mig!
VARFÖR? HATAD!
Jag är hatobjekt nummer ett och det är tragiskt att det har blivit så men jag hoppas att det går att ändra på för vem vill vara ett hatobjekt nummer ett?
INGEN!
Förlåt mig DOKTORN!!!




Prosa (Kortnovell) av avarten
Läst 324 gånger
Publicerad 2016-07-11 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

avarten