Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


P som i pekoral.

provocerande politik, panik!

pragmatiska pratkvarnar på piedestal, pinsamt
pekar,
putsar pamfletter
plus,
proklamerar pålästa pranks...
...pompöst

priset
=pacificerande...

pansartunga puppor

*paus*

piska, piska, piska patriarkatet!
pina pöbeln!

*pust*

piller puttar patienters plågade personlighet på plats.
-privat punkt.

pass på pressa perspektivet
passionens pil på piedestal (PANG)
-prismaliknande paradis...

*pianomelodi* (pling, pling)

piruetter, pannkakor, piruetter, pannkakor,
please!




Fri vers (Fri form) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 212 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-17 22:38



Bookmark and Share


  Klara Ord VIP
Präktigt!
2014-08-21

    ej medlem längre
Du behärskar verkligen leken med en bokstav.
2014-08-18

    ej medlem längre
Pikachu.

Prosit.
2014-08-18

  cilax VIP
vad bra! gillar särskilt första halvan
2014-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad