Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tygskornas begravning

Återigen rutten och ovälkommen
Kalla mig en förlorad jävla Midas
För hur mycket jag än försöker
Spendera jag nu ändå tiden labilt
Väva kosmiska nät alldeles för sent
Tro att de sista pengar jag slängde
Skulle åstdakomma någonting allts
Men ändå lyssnar jag till er om igen
Ler och skrattar likt ett döende djur
Gnäller med rostiga kedjors bildäck
Och allt jag älskar ja allt jag berättat
Betyder bara saker jag inte tror på
Så möt mig i snöstormen i sydväster
Där mina skor kan vila i salt och tång
Sjung om sprucken ungdom med mig




Fri vers (Fri form) av Lemon Merchant
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-18 07:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lemon Merchant
Lemon Merchant