Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg

Två ungas möte
Kärlek? Passion?
Olikheterna drogs till varann?
Bobygge och vardag
Skavande mål och viljor

Liven skildes
Årtionde följde årtionde
Glesnande tvungna möten
Artig yta
Tunga underströmmar

Svaren och minnena tog ni med er
Kvar finns hjärtpunkten
Barnet
Jag


© Birgitta Englund Dimitrova 2014




Fri vers (Fri form) av Klara Ord VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-08-18 10:35



Bookmark and Share


  Nitram P
Mycket fin! Den grep mig verkligen!
2014-08-22

  Ola Rydberg
oj denna berörde mig tack
befinner mig en annan ände av detta
2014-08-22

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-08-22

  Connie
Fantastiskt fin!
2014-08-19

  Ljusletaren
Otroligt fint och bra skrivet / kram
2014-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Klara Ord
Klara Ord VIP