Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar i natten


DET GÅR EN LITEN FLICKA

 

 

så allena

hon har tagit av sej

sina vuxenkläder

ty liten flicka

talar bättre till ditt hjärta

 

hon ser dej djupt i ögonen

när hon ber

ta mej i din famn 

min käraste vän

låt mej vila tryggt

hos dej

 

vuxenkäderna

de får bero

 

 

undran

är jag ännu din flicka

måntro

 

 

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-08-18 16:59



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Som en vacker folkvisa.
2014-08-19

  Carina Bendix
Åh, vad fint skrivet. :)
2014-08-19

  Angel of love
Så ömt och fint.
2014-08-18

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint tänkt...
2014-08-18

  aol
Så fint vännen ja lillflickan lillpojken finnes alltid där inom oss kram vännen.
2014-08-18

  aol
Så fint vännen ja lillflickan lillpojken finnes alltid där inom oss kram vännen.
2014-08-18

  stig wikman
Sååååå Fint , MAJ-LIS.

DU ÄR DEN LILLA
POESI-FLICKAN.

KRAM.
2014-08-18

  Lars Hedlin
Alla bär nog den lilla flickan eller pojken inom sig i vissa skeden i livet!
2014-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP