Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Faktiskt allvarliga saker det här: Om jag inte går ned 40 kilo så kan det gå väldigt illa sa doktorn sist.


Omstart del 2

 

17.30 samma dag. 18/8-2014

Å dessa kvinnor!!! Höll på att gå rent åt helvete under cykekvarv 2. En sådan vacker blomma! Vid 56 tänker jag lite annorlunda. Hon jag mötte körde jag sakta förbi. Asfalten två meter bred. Vände mig om efter henne och körde rätt ut i gräset och missade en lyktstolpe med en decimeter! Har ni tänkt på att det alltid finns något vackert hos alla kvinnor. Tänk om de inte fanns? En höggravid kvinna med en liten dotter mötte jag i mataffären. Så vacker. Tack kvinnor för att ni förskönade min dag. Min kära Susanne förstår att jag bara ser dem som levande vackra tavlor - okej med henne - hon bara skrattar.

Även tagit bilen och handlat nyttiga saker. Snus oxå dock. Fortsättning följer...

 

 




Prosa av Hans Christian
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-18 18:17



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tycker om bildspråket i denna. Asfalten, lyktstolpen, höggravida kvinnan. det är humor i denna men också mycket allvar. Det som du är duktig på.
2014-08-19

  aol
Fint och sant skriftat
2014-08-18

  Connie
Jag uppskattar verkligen att så här kunna följa dig i din vardag vännen!
2014-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian