Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgen är svår för alla.


SORGEN FÖR ANHÖRIGA

Glädjen och sorgen alla ska dela ,
för att läka själen och kroppen hela.

Alla drabbas någon gång,
allt är inte bara sång.
Sorger känns inte lika för alla,
en del är nog alldeles för kalla.
Synd om dem som inte kan förstå,
hur vi nära anhöriga kan må.
Vad är nu meningen med det som händer,
sorgen känns lika i alla länder.

Glädjen och sorgen alla ska dela,
för att läka själen och kropen hela.

En mor som saknar sin son.




Fri vers av B.Nilsson
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-03-31 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

B.Nilsson