Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite kritik om vården som inte finns för svaga, och slutade med en tragedi oss anhöriga. del1.


En ny dag! del 1

Nu är en ny dag till ända,
jag vill tankar till Dig sända.
Jag vill så gärna se Dig åter
alla här nere går och gråter.
Saknar Dig av hela mitt hjärta
som Du säkert vet jag känner smärta.

Smärtan ska blekna när tiden går,
säger även dom som detta förstår.
Detta ska vi tänka på
när vi till jobbet får gå.

Inget kan ersätta tiden med Dig
aldrig blir tiden densamma för mig.
Kroppen har nu slappnat av,
när spänningen släppte när Du gav Dig av.

Vi har kämpat många år med vården,
vi sa ofta, varför Niclas aldrig får den...
Nu när det värsta har skett
hoppas politiker och läkarna har vett,
att förstå att psykos inte går över så lätt,
när man om hjälpen redan har bett.

forts..del 2




Fri vers av B.Nilsson
Läst 381 gånger
Publicerad 2005-08-06 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

B.Nilsson