Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Mission impossible.

väl medveten om
vikten av att
lära av mina misstag
förnekar jag det
varje gång
jag blir förälskad

så glupskt slukas jag av symtomen
och slänger bipacksedeln ang.
dess ev. biverkningar

för-älskad
innebörden torde ju
tolkas som ett förstadie till just
älska
(bokstavligt talat)

nästa gång
ska jag tålmodigt motstå
dess fysiska och psykiska verkan
och invänta konkreta bevis
på dess existens




Fri vers (Fri form) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-18 22:29



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Underbar!
2014-08-21

  Magnus 7.0
Only fools rush in... But aren´t we all fools?
2014-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad